Aktuality
05 květen

Kde se dobře vaří, tam se úsměv daří

Kde se dobře vaří, tam se úsměv daří

V rámci představování zaměstnanců se nyní zastavíme v kuchyni Horského hotelu Sepetná, kde se každý den tým kuchařů stará o to, aby v restauraci návštěvníkům chutnalo. Jedním z nejmladších ale zároveň nejusměvavějších kuchařů je Vilém Čechan, který zajišťuje objednávkami surovin chod kuchyně, sestavuje jídelníčky a velkou měrou se také podílí na tom, aby hostům "šmakovalo". 

Vilém je veselé mysli a úsměv mu není cizí. Tento pozitivní pohodář je přes 4 roky členem hotelového kuchařského týmu. Hosté mohou Viléma potkat přímo v restauraci při přípravě snídaní nebo s ním dokonce strávit některý ze zábavných gastro večerů, které v rámci projektu "Jak šmakuje Moravskoslezsko" několikrát do roka probíhají také v hotelu Sepetná. Pokud máte rádi regionální gastronomii a zajímalo by vás, jak se připravují některé vybrané pochoutky dle receptů našich babiček, můžete si prohlédnout reportáž televize Polar, kde Vilém Čechan v restauraci hotelu Sepetná prozradí, jak jídla připravit, aby vám náležitě "šmakovalo".

Hlívová polévka (reportáž TV Polar z restaurace hotelu Sepetná)

Řízek Ondráš (reportáž TV Polar z restaurace hotelu Sepetná)

Stírka - dezert (reportáž TV Polar z restaurace hotelu Sepetná)

Když se Vilém nevěnuje gastronomii, rád vyráží ve svém volném čase na výlety do hor v blízkém okolí RC Sepetná. Mezi jeho nejoblíbenější výšlapy patří výstup na Lysou horu (1 323 m) nebo Smrk (1 276 m). Vilém prozradil, že mimo horské turistiky také rád chodí relaxovat na ryby. Času ale není mnoho, neboť lidem stále chutná a chutná...

Rezervace
Nemáte kompatibilní prohlížeč

Váš prohlížeč je příliš zastaralý, prosím použijte modernější prohlížeč nebo jsi nainstalujte například: Google Chrome